Behandelingen tegen Roos

Behandelingen tegen Roos

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. 

Roos, wat is het precies?

Je hoofdhuid is zich voortdurend aan het vernieuwen. Om deze reden kunnen er huidschilfers tussen de haren ontstaan. Bij teveel vernieuwing van de huid kan roos ontstaan. Alhoewel roos een vorm van eczeem is, is het niet beschadigend voor je haar, maar het kan cosmetisch heel vervelend zijn. 

Als je opeens last krijgt van roos kunnen de volgende factoren daar de oorzaken van zijn: stress, ongezonde voeding, te weinig slaap en het gebruik van teveel ‘plakkerige’ haarproducten zoals gel en haarspray.  In deze gevallen is roos wat gemakkelijker te bestrijden. Probeer gezonder eten, neem een massage tegen de stress en leg even de haarproducten aan de kant.  Je zal na twee weken al verschil merken!

Roos bestrijden

Als je  een aandoening voor roos hebt zal het nooit volledig  verdwijnen. Het kan wel onder controle worden gehouden. Dit kan je zelf thuis doen met anti-roos shampoos en oliën.  Er zijn ook speciale anti-roos behandelingen die je kunt nemen bij de kapper. Vaak zit er een massage in en een volledige wasbeurt die je hoofdhuid helemaal herstelt.

Als je roos blijft terugkomen, is het raadzaam om de huisarts te raadplegen.

Bekijk hier welke kappers in jouw buurt je kunnen helpen!

 

Gerelateerde posts

 Keratine behandeling  Haarlook voor dit najaar  vind een goed kapper Hairextentions

< terug 

Het is fijn om een vrouw te zijn!

Ontdek het idee achter BeautyBookers Ontdek het idee achter BeautyBookers

Eenvoudig de beste salons vinden, vergelijken en op ieder moment boeken. Minder gedoe, meer genieten!
Meld je gratis aan!