Rosalia Beauty Solutions,
Amsterdam

AFSPRAAK:
Over Rosalia Beauty Solutions

Raakt u soms verdwaald in de wereld van wellness? Of bent u het beauty spoor bijster? Laat uw zorgen varen. Bij Rosalia Beauty leiden we u met plezier rond in het scala van mogelijkheden wat wij als schoonheidssalon te bieden hebben. Samen gaan we op zoek naar de behandeling of het arrangement dat bij uw verlangen past.

Rosalia Beauty is een all-round schoonheidssalon. Je kan hier terecht voor diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, huidverjonging, permanente ontharing met laser, waxen, massages, pedicure, manicure en sauna. Tevens is er een kapsalon en zonnestudio. De producten die wij gebruiken zijn biologisch en natuurlijk.

De beautybehandelingen van Rosalia Beauty zorgen ervoor dat u geheel tot rust komt. Ze zorgen voor altijd voor een gezond balans tussen geest en lichaam, terwijl ze tegelijkertijd een verzorgend effect hebben. Elke beautybehandeling passen wij aan op uw individuele behoefte met oog op zichtbaar resultaat. U wordt volledig in de watten gelegd!

Wat maakt Rosalia Beauty Solutions bijzonder?

Rosalia Beauty waar u de meest complete beauty en wellness behandelingen vindt: op uw wensen afgestemd, geheel persoonlijk en uitgevoerd met expertise. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de collageenbank? Wellicht bent u geinteresseerd in een permanente ontharingsbehandeling? Of misschien wilt u wel investeren in een krijtwitte glimlach? Waar uw esthetische behoeften ook liggen: bij schoonheidsinstituut Rosalia Beauty zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij gebruiken biologische producten.

Rosalia Beauty Solutions gebruikt o.a. de producten van:
Biomaris Chi Naturel Dermaroller Keune
Locatie

2e Hugo de Grootstraat 14-16
1052 LC Amsterdam
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag11:00 - 19:00
Woensdag11:00 - 19:00
Donderdag11:00 - 19:00
Vrijdag11:00 - 19:00
Zaterdag11:00 - 17:00
Zondaggesloten

< Terug

Behandelingen

Selecteer en maak een afspraak

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor Rosalia Beauty Solutions

< Terug