Botox rimpel behandeling
Behandeling:

Botox rimpel behandeling

bij NatuurlijkMooier

30 min.Overig > Botox

Botox is een eiwit dat als geneesmiddel twee effecten heeft: ten eerste blokkeert het de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren waardoor de beweging van spieren wordt verminderd of stopt. Het is daarmee bijzonder effectief om rimpeltjes in het gezicht te behandelen.

Ook kan het de zenuwen die de zweetklieren aansturen blokkeren. Dit voorkomt dat de klieren zweet produceren. In de cosmetische geneeskunde wordt Botox gebruikt voor de bestrijding van rimpels.

De salon

NatuurlijkMooier, Maastricht

NatuurlijkMooier is gespecialiseerd in behandelingen met botox en zogenaamde injectables om op een medisch esthetisch verantwoorde manier het gezicht een jeugdigere, frissere en vitalere uitstraling geven. Ook passen wij meer strikt medische behandelingen toe voor onder andere migraine, bruxisme of tandenknarsen en overmatig zweten.

Door behandelingen met injectables zoals botox, restylane, radiesse en princess kunnen rimpels worden behandeld en kan volume in het gezicht dat met het ouder worden verdwijnt weer worden toegevoegd. Kenmerkend voor deze behandelingen is de zeer korte hersteltijd en het direct zichtbare resultaat.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Niels Bohrstraat 28
6227 VW Maastricht

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagop afspraak
Vrijdaggesloten
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor NatuurlijkMooier

< Terug