Hyaluronzuur filler
Behandeling:

Hyaluronzuur filler

bij NatuurlijkMooier

45 min.Overig > Fillers

Een hyaluronzuur filler is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur filler een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

Fillers worden in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar.

De salon

NatuurlijkMooier, Maastricht

NatuurlijkMooier is gespecialiseerd in behandelingen met botox en zogenaamde injectables om op een medisch esthetisch verantwoorde manier het gezicht een jeugdigere, frissere en vitalere uitstraling geven. Ook passen wij meer strikt medische behandelingen toe voor onder andere migraine, bruxisme of tandenknarsen en overmatig zweten.

Door behandelingen met injectables zoals botox, restylane, radiesse en princess kunnen rimpels worden behandeld en kan volume in het gezicht dat met het ouder worden verdwijnt weer worden toegevoegd. Kenmerkend voor deze behandelingen is de zeer korte hersteltijd en het direct zichtbare resultaat.

Favoriet maken

Naar de salonpagina
Locatie

Niels Bohrstraat 28
6227 VW Maastricht

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagop afspraak
Vrijdaggesloten
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden voor NatuurlijkMooier

< Terug